uw tanden bleken

Uw tanden laten bleken door een tandarts

Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan meer zichtbaar. In dat geval kan het nodig zijn om het gebit te bleken. De tanden worden dan enkele tinten lichter en weer meer de natuurlijke kleur van vroeger. Bleken is een aanvullende behandeling, voor complete mondgezondheid.

Afhankelijk van uw situatie biedt Tandarts Praktijk Reusel u twee mogelijkheden voor het bleken van tanden:

Wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met de praktijk voor een GRATIS intake.

Bleken door de tandarts of mondhygiënist.

Een andere verantwoorde bleekmethode waarmee we uw tanden meerdere kleurtinten lichter kunnen maken. Het gepatenteerde blauwe licht in combinatie met een zachte gel zorgt voor een comfortabele, effectieve en vooral veilige behandeling in slechts één uur. Niet alle praktijken beschikken over deze apparatuur. Uw tandarts of mondhygiënist vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Zelf bleken met bleeklepel

Onveilige bleekproducten en -processen kunnen uw gebit en mond schaden. U kunt uw tanden het beste bleken onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist. Deze zal eerst een afdruk van uw gebit maken. De tandtechnicus maakt vervolgens een passende bleeklepel van zachte kunststof. Deze draagt u enkele uren per dag of een nacht met een blekende gel. De tandarts of mondhygiënist vertelt u hoe lang u de bleeklepel moet gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen.

Lees meer in onze folder

Tarieven voor tanden bleken

Code
M/T*
Tarief
Prestaties
E90
€ 45,85
Inwendig bleken, eerste zitting
E95
€ 17,19
Inwendig bleken, elke volgende zitting
E97
€ 71,64
Uitwendig bleken per kaak
E98
€ Kostprijs
Materialen voor thuisbleken
  • * M/T = Aan deze prestatie zijn mogelijk extra materiaal- en techniekkosten verbonden.
  • ** = Voor meer informatie over de kosten van deze prestatie kunt u terecht bij uw zorgverlener.
  • = Bekijk alle tarieven
  • = Voor een actueel overzicht van de prijzen kunt u terecht op de website voor tandheelkunde van de overheid

Wilt u een afspraak maken met Tandartspraktijk Reusel?

Wilt U meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op.

0497-642354