Tandartspraktijk Reusel Locatie

Vakkundige behandelingen staan in tandarts praktijk Reusel voorop

“Patiëntgericht met een glimlach op het gezicht”

Vakkundige behandelingen staan in tandartspraktijk Reusel voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dit ziet u ook terug in onze wachtkamer en behandelkamers, waar we hebben geprobeerd rust en ruimte te creëren, zodat U met een glimlach weer naar buiten gaat.

Tandartspraktijk Reusel richt zich op moderne mondzorg binnen één praktijk! Dit doen we door ons te richten op persoonlijke zorg voor elke cliënt. We kijken niet alleen naar het gebit, we richten ons ook op preventie, ondersteunen cliënten met angst en begeleiden kids met het optimaliseren van hun mondzorg. Een persoonlijke werkwijze staat binnen ons team hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij U kwalitatief hoogwaardige zorg bieden. Tandartspraktijk Reusel is de 5e beste tandartspraktijk van Nederland. Wij streven ernaar dat uw tanden een leven lang mee gaan!

Hygiëne

Om een goede hygiëne in onze tandartsenpraktijk te waarborgen volgen wij bij Tandartspraktijk Reusel de Praktijkrichtlijn Infectie Preventie. Deze regels zijn door de Werkgroep Infectie Preventie samengesteld en gelden als professionele standaard in de tandheelkunde. Wij hebben dan ook speciale apparatuur zoals medische vaatwassers, autoclaven en reinigingsmechanismen voor het reinigen van instrumentarium, zodat we u van een zeer hoge kwaliteitshygiëne kunnen voorzien. Daarnaast hebben we protocollen voor het openen en sluiten van de praktijk. Ook persoonlijke hygiëne en beschermingsmiddelen zijn van belang.

Een impressie van Tandartspraktijk Reusel

Krijg hier een impressie van onze praktijk. Wilt u een virtuele rondleiding? Ga dan naar onze contactpagina en neem een kijkje bij ons binnen!

Wilt u zich inschrijven bij Tandartspraktijk Reusel?

U kunt zich inschrijven of uw gegevens wijzigen via onderstaande pagina’s:

Inschrijven

Gegevens wijzigen