Heeft u een spoedgeval dan kunt u altijd bij ons terecht binnen onze openingstijden.

Let op! Voor de spoeddienst is er een entreebedrag. Tijdens het spreekuur 12:00 en 12:30 uur € 35,-, buiten het spreekuur € 75,-. Daarnaast wordt het consult en eventuele behandeling ook gerekend. U dient direct contant te voldoen, met een bedrag van € 200,- bent u meestal gedekt.

De spoedgevallendienst is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende tandheelkundige klachten waarvan de behandeling niet kan worden uitgesteld tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is. Bij spoedeisende klachten kunt u denken aan ongelukken en nabloedingen.

In de avond en het weekend kunt u terecht bij een dienstdoende tandarts. U kunt ons praktijk telefoonnummer bellen (0497-642354) en het antwoordapparaat zal U verwijzen naar de dienstdoende tandarts. Er is op zaterdag en zondag altijd een spreekuur van 12.00- 12:30 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.  Voor meer informatie kijk op http://www.tandartsenkringdekempen.nl

Wilt u een afspraak maken met Tandartspraktijk Reusel?

Wilt U meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op.

0497-642354