Heeft u een spoedgeval dan kunt u altijd bij ons terecht binnen onze openingstijden.

Wanneer u patiënt bij ons bent en ’s ochtend voor 10:00 uur belt, kunnen we u dezelfde dag nog helpen.
Buiten onze reguliere openingstijden kunt u terecht bij onze spoedgevallendienst. Bij spoedeisende klachten kunt u denken aan ongelukken en nabloedingen.

De spoedgevallendienst is uitsluiten bedoeld voor spoedeisende tandheelkundige klachten waarvan de behandeling niet kan worden uitgesteld tot wij er de volgende werkdag weer zijn.

Voor het nummer van de spoedgevallendienst kunt u buiten onze openingstijden bellen naar onze praktijk (0497-642354). Op het antwoordapparaat wordt het nummer van de spoedpost vermeld.

Uitgevallen vullingen, kronen en noodvullingen zijn geen spoedgeval, die door de dienstdoende tandarts gezien moeten worden. Deze kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Na het horen van uw probleem, probeert de tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt te wachten tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is, eventueel met het advies een pijnstiller te nemen.

Wilt u een afspraak maken met Tandartspraktijk Reusel?

Wilt U meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op.

0497-642354