Heeft u een spoedgeval dan kunt u altijd bij ons terecht binnen onze openingstijden.

Let op! Voor de spoeddienst is er een entreebedrag. Tijdens het spreekuur 12:00 en 12:30 uur € 35,-, buiten het spreekuur € 75,-. Daarnaast wordt het consult en eventuele behandeling ook gerekend. U dient direct contant te voldoen, met een bedrag van € 200,- bent u meestal gedekt.

De spoedgevallendienst is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende tandheelkundige klachten waarvan de behandeling niet kan worden uitgesteld tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is. Bij spoedeisende klachten kunt u denken aan ongelukken en nabloedingen.

In de avond en het weekend kunt u terecht bij een dienstdoende tandarts. Deze tandarts hoeft niet in de praktijk aanwezig te zijn.
U kunt ons praktijk telefoonnummer bellen (0497-642354). Het kan zijn dat u doorverwezen wordt via een antwoordapparaat. In dit geval hoort u via het antwoordapparaat hoe u verder moet handelen. De tandarts is niet standaard in de praktijk aanwezig na 17:00 uur en tussen 22:00 en 08:00 is de tandarts alleen bereikbaar voor nabloedingen en ongevallen.

Uitgevallen vullingen, kronen en noodvullingen zijn geen spoedgeval, die door de dienstdoende tandarts gezien moet worden, deze kunnen tot de volgende werkdag wachten.

Na het aanhoren van uw probleem, probeert te tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt te wachten tot uw eigen tandarts weer beschikbaar is, eventueel met het advies een pijnstiller te nemen. Lijkt het ernstiger, dan wordt een afspraak gemaakt in de praktijk van de dienstdoende tandarts.

Er is op zaterdag en zondag altijd een spreekuur van 12.00- 12:30 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.  Voor meer informatie kijk op http://www.tandartsenkringdekempen.nl

Wilt u een afspraak maken met Tandartspraktijk Reusel?

Wilt U meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op.

0497-642354