Vacature: Opleiding tandartsassistente

Vacature: Opleiding tandartsassistente

Werk jij patiëntgericht met een grote glimlach op je gezicht?

Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Tandartspraktijk Reusel is naast de gezelligste praktijk in Reusel en omstreken, een vernieuwde mondzorg praktijk met de nieuwste apparatuur.

Wie ben jij?

Jij hebt zin om nieuwe dingen te leren en in jezelf te investeren. Kortom je hebt zin in een nieuwe uitdaging? Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent oplossingsgericht, kunt goed zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en leert snel. Je bent open en eerlijk, net als wij. Je denkt mee in de groei, bent assertief en levert daarmee een bijdrage aan de praktijk. Je werkt patiëntgericht met een grote glimlach op je gezicht en graag in team verband.

Wat wij je bieden?

Een drie maanden opleiding tot tandartsassistente, met veel doorgroeimogelijkheden van een eigen agenda draaien tot deelnemen aan het management. Mogelijkheden tot groei en ontwikkeling van jezelf in je beroep en in je persoonlijkheid. Hard werken, hard genieten is ons motto. Een gezellig team wat voor elkaar in staat. Kortom er wordt hard gewerkt, maar we wijnen ook graag met elkaar.

LET OP! Een diploma is NIET verplicht.

Kom jij ons versterken en inspireren?

Ben jij bereid om je door te ontwikkelen tot tandartsassistente en een nieuwe uitdaging aan te gaan met ons, stuur dan een CV met foto EN je motivatiebrief naar ons toe.

We nodigen je graag uit voor een gesprek!

[ Bericht navigatie ]