Vacature: Tandartsassistente/ preventieassistente

Vacature: Tandartsassistente/ preventieassistente

Ben jij al, of bijna tandartsassistente en heb jij nog veel meer ambities. Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. 

Wij hebben een interne ACADEMY, waarin jij DIRECT kunt doorgroeien tot o.a. preventieassistente, floormanager, backoffice medewerker en het geven van anesthesie.
Wij zijn twee moderne hard groeiende tandartspraktijken met een gezellig jong team. Wij hebben een locatie in Eindhoven en Reusel. Door de groei van de praktijken zijn wij altijd opzoek naar leuke collega’s die zich willen ontwikkelen en mee willen bouwen aan nieuwe plannen en ideeën. Bij ons maak je deel uit van een gemotiveerd, enthousiast en zeer loyaal team. Je kunt dus in een warm bad terecht.
Is jouw motto ook hard werken, hard genieten? Dan willen wij jou heel graag leren kennen met een theetje of een wijntje.

Samen met ons enthousiaste team werken wij met moderne apparatuur, waaronder een intra-orale scanner, verdeeld over 6 ruim ingerichte, lichte en frisse behandelkamers. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel in de realisatie en het behoud van een mooi en sterk gebit. Patiënten dienen van de beste professionele zorg te worden voorzien en zij zien graag jouw gezicht. Wij gaan dan ook graag een langdurige samenwerking met je aan. 

Ons team bestaat uit ruim 25 professionals (verdeeld over twee praktijken) in de mondzorg, te weten tandartsen, mondhygiënisten, (Paro-)preventieassistenten, tandartsassistentes, front- en backoffice medewerkers, floormanagers en een praktijkmanager.

Werkdagen en uren in overleg.

[ Bericht navigatie ]